Nyd livet her

Optimer dit udbytte af terapien
- slap af i krop og sjæl med wellness.
Jeg kan varmt anbefale, at du kombinerer nogle af dine terapi-sessioner med et indbydende, afslappende og afstressende ophold i Dronning Dorotheas Badstue. 
Når du går i terapi hos mig, har du gratis adgang til Badstuen efter terapien.
 
Dronning Dorotheas Badstue er et af Danmarks dejligste wellnesscentre og ligger sammen med badelandet SlotssøBadet i Koldings centrum.
 
Læs mere om stedet på www.koldingkur.dk.
 

Terapi

Vil du opleve noget andet end du plejer ?

- så må du gøre noget andet end du plejer...

Terapi er een af vejene til ro og jeg er bredt funderet fagligt, som du kan læse om underpunkterne i venstre spalte på denne side.

Når du har fået nok af angsten - at den styrer og begrænser dit liv så er jeg klar til at hjælpe dig fra angst til RO.

Naturligvis er det forskelligt for enhver, hvad der har ført til at angsten blev udløst ligesom det er forskelligt hvordan angsten opleves - og derfor er vejen fri af angsten naturligt også forskellig for enhver.

Således må vi afdække og forstå din historie for at forstå, hvorfor du har det, som du har det.

Et vigtigt skridt i behandlingen er også, at du lærer at blive bevidst om, hvordan tanker, følelser, kropslige fornemmelser og adfærd påvirker hinanden.
De fire elementers ubevidste og automatiserede reaktionsmønster kan få én enkelt bekymrende tanke til at udvikle sig, accellerere i kroppen og blive til et angst- eller panikanfald. Det samme kan en kropslig fornemmelse, det kunne være hjertebanken, svimmelhed eller prikken og stikken i hænder eller fødder, som du konstant leder efter uden at ville det, og når du så mærker det, så har vi balladen ... så tænker du, at nu får du angst og så får du det.

Det er helt normalt, når man har angst. 

Men du skal lære at forstå denne sammenhæng, for så har du fundet nøglen til at forvandle din angst til RO. Positive tanker udvikler sig nemlig og accellererer i krop og sind på samme måde. Så du skal lære at udnytte din indbyggede domino-effekt til at skabe RO for dig selv.  

Dit første skridt - at ringe til mig... er måske det sværeste, men hvad er dit alternativ? Jeg har prøvet det selv, så jeg kender turen - og jeg ved, at det er rejsen værd.

Hvis alene tanken om at skulle snakke med nogen om din angst fremkalder angstanfald og bekymring hos dig, så er det naturligt. Det kan overvindes ved, 
at vi taler om det. Terapilokalet er lyst og dejligt med mulighed for at åbne dør og vinduer eller hvad der nu skal til, for at det er muligt for dig at være der.

Terapi udendørs

Hvis du har det bedst med at være udenfor, så kan den første eller flere sessioner foregå ved at vi går en tur sammen, mens vi snakker. 

 
Lene Brøndum Madsen | CVR: 32222544 | Mercur Huset, Haderslevvej 36, 1. sal, 6000 Kolding  | info@leneikolding.dk